Weekopdracht 4

Behouden

“Create content once, publish everywhere”

Op maandag en woensdag zijn er nieuwe recepten te lezen op Studentfood, de staan onder de categorie recepten en zijn te zien op de homepage als nieuw bericht. Naar mate van tijd zullen er steeds meer recepten online staan, deze ga ik in categorieën opdelen. Zo komen er verschillende recepten voor elke keuken. Zo blijft de website ‘schoon’ en overzichtelijk, door de zoekfunctie kan de lezer snel een recept naar keuze vinden.

Ook het contenttype hotspots is niet tijdgebonden en kan dus op de website blijven staan. Wel zal er maandelijks worden gekeken of de hotspots nog bestaan of zijn verhuist. In het geval van contenttype inspiratie wil ik artikelen per jaar gaan archiveren, ook in de wereld van eten zijn veel hypes en trends. Zo was 2016 hét jaar van de superfoods, wellicht 2017 totaal niet. De content blijft nog wel online staan maar onder een apart kopje per jaar.

De speciale content, bijvoorbeeld artikelen over foodevenementen, zullen wel worden weggegooid. Deze stukken zijn een maand na het evenement niet meer interessant om te lezen en kunnen dus beter worden weggegooid dan behouden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s